Logo

Mandelsnitter med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smuttede mandler
400 g hvid chokolade
50 g bløde tørrede abrikoser
75 g smør
1 tsk vaniljesukker
3 bægre hele æg uden skal
150 g sukker
120 g hvedemel

Forvarm ovnen til 190°C.
Smør 2 runde forme let (dia. 20 cm), og beklæd bunden af dem med bagepapir.
Hak mandlerne og halvdelen af den hvide chokolade groft.
Sørg for, at stykkerne er nogenlunde ensartet store . Skær abrikoserne i stykker af samme størrelse. (tip: brug evt. en saks til at findele abrikoserne).
Smelt resten af den hvide chokolade sammen med smørret i en skål over et vandbad.
Pisk ægget og sukker tykt og hvidt i en skål.
Hæld så blandingen i den smeltede chokolade under konstant piskning.
Sigt melet over blandingen og rør det i.
Rør til sidst mandler, hakket hvid chokolade og abrikoser i.
Fordel dejen i de to forme og glat den jævn.
Bages ca. 30 min. eller til oversiden er fast og sprød.
Afkøl kagen i formen og skær den i snitter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?