Logo

Marineret sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8–10 ferske sild
salt og peber

Lage:
¾ l. eddike
¾ l. sukker
4-5 laurbærblade
2 tsk helt sort peber

Modning:
16-20 skiver asier
16-20 tandstikker
En 1 ½ liters krukke

Sildefileter:
Ferske sildefileter 16-20 stk klargøres og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges på en bakke med skindsiden nedad i 6-8 timer.

Lage:
Eddike og sukker koges sammen med laurbær og peber, hvorefter krydderierne afkøles.

Modning:
Fileten rulles sammen om asien, og en tandstik stikkes igennem.
Den kolde large hældes over, og krukken med rollmops opbevares herefter 14 dage i køleskabet.
Servers med løg, tomat, rugbrød og en god juleøl.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her