Logo

Marineret sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8–10 ferske sild
salt og peber

Lage:
3/4 l. eddike
3/4 l. sukker
4-5 laurbærblade
2 tsk helt sort peber

Modning:
16-20 skiver asier
16-20 tandstikker
En 1 1/2 liters krukke

Sildefileter:
Ferske sildefileter 16-20 stk klargøres og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges på en bakke med skindsiden nedad i 6-8 timer.

Lage:
Eddike og sukker koges sammen med laurbær og peber, hvorefter krydderierne afkøles.

Modning:
Fileten rulles sammen om asien, og en tandstik stikkes igennem.
Den kolde large hældes over, og krukken med rollmops opbevares herefter 14 dage i køleskabet.
Servers med løg, tomat, rugbrød og en god juleøl.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æggekageSådan laver du den perfekte æggekage i ovn! Det er en gammeldags æggekage - Den helt...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bønnesalat, oliven og ingefær En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os