Logo

Marineret sild med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 marinerede sildefileter
1 porre
1 citron
1 bundt dild
2 dl cremefraiche 18%
100 g sort kaviar
4 æggeblommer i skal
 
Frys en lille isblok. (dagen før)
Skær porren i tynde ringe og skyl dem godt.
Klip dilden fint (gem nogle kviste til pynt) og bland med cremefraiche.
Del sildefileterne på langs og rul dem sammen.
Anret silderullerne på isblokken og fyld dem med kaviar.
Servér sildene med dild-creme fraichen, rå æggeblommer, sprøde
porreringe og citronbåde.
Kan serveres med små, kogte kartofler eller rugbrød og smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MatjessalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• Omelet, vendtDenne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os