Logo

Marineret sild med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 marinerede sildefileter
1 porre
1 citron
1 bundt dild
2 dl cremefraiche 18%
100 g sort kaviar
4 æggeblommer i skal
 
Frys en lille isblok. (dagen før)
Skær porren i tynde ringe og skyl dem godt.
Klip dilden fint (gem nogle kviste til pynt) og bland med cremefraiche.
Del sildefileterne på langs og rul dem sammen.
Anret silderullerne på isblokken og fyld dem med kaviar.
Servér sildene med dild-creme fraichen, rå æggeblommer, sprøde
porreringe og citronbåde.
Kan serveres med små, kogte kartofler eller rugbrød og smør.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CarrysalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte - BrunchTærter passer perfekt til brunch og denne lækre tærte med porre og hvidløgspølse er ingen...
• Dejlige kartoffelmaddersommer er lig med kartoffelmadder. Gør det helt enkelt med lidt mayonnaise og purløg eller...
• Jordbærmousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os