Logo

Medister med karryfrakke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g god medister
2 løg
2 spsk karry
olie
 
Kog pølsen og rist den gylden på begge sider.
Hak løg og rist dem på panden til de bliver bløde og tilsæt karryen.
Denne pasta smøres på medisterpølsen og serveres med et godt brød til. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskerogn, stegt med rørt remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med pesto bagt i butterdejDisse lækre butterdejspakker med laks og pesto er dejlig nemme at lave. Server dem til...
• Æg og baconServer et hurtigt og lækkert stykke smørrebrød med æg og bacon - en udødelig klassiker
• Vodka-marineret jordbær med Crema BellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os