Logo

Minestrone alla milanese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mozzarella fritta
4 Personer

300 g mozzarella
2-3 spsk hvedemel
salt og peber
2 æg
100 g rasp
olie eller friturefedt til udbagning

Lad mozzarellaen dryppe godt af og skær den i 8 ensartede skiver. Vendes i hvedemel og krydres med salt og peber. Æggene piskes let sammen og mozzarella vendes heri og vendes tilsidst i rasp. Paneringen trykkes fast omkring osten. Olien opvarmes til 180ºC og heri steges osten gyldenbrun. Lægges på fedtsugende papir og serveres varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med makrelsalatPrøv denne opskrift på boller med makrelsalat - hjemmelavet makrelsalat. Bollerne kan...
• Ovnbagte snegle med svamperagout og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burger med roastbeefEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os