Logo

Pålægssky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pålægssky


Pålægssky kan fx bruges på en rullepølsemad sammen med rå løg


#

1 l vand
4 terninger oksebouillon 
2 spsk soya
1 tsk engelsk sauce
2 tsk salt
10 blade husblas

Vandet bringes i kog med de 4 okseterninger til de er helt opløste, soya, engelsk sauce, salt røres i.
Stilles til afkøling et køligt sted til fedtet har lagt sig foroven og dannet skorpe.
Dette fjernes med forsigtigt med en ske.
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 15 min.
Skyen varmes op, men må ikke koge, derefter røres husblasen i skyen.

Stilles i køleskabet når det er afkølet.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjortefilet med sellerimosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvecuvette med porre, chili og gedeost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret dyrekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os