Logo

Påske-lammepostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g hakket skinkekød
400 g hakket lammekød
250 g dåse leverpostej
1 æg
1/2 dl rasp
salt og peber
1/2 dl sherry
2 fed hvidløg, knuste
1 spsk friskhakket estragon
1 spsk friskhakket basilikum
1/2 tsk tørret timian
2-3 tsk citronsaft
1 tsk husblaspulver

Salat:
1 lille bakke rucola
1/2 icebergsalat
1 lille glas oliven
1 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
salt og peber
hakkede krydderurter

Fars:
Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i en postejform.
Bag nederst i ovnen ved 175 º i godt 1 time.
Mærk med en strikkepind om postejen er gennembagt.
Lad stå i køleskabet 1 døgn.

Salat:
Rør olie og eddike sammen til en dressing og smag til med krydderier og hakkede krydderurter.
Bland rucola, fintstrimlet icebergsalat og snittede oliven.
Hæld dressingen over og server salat og postej sammen med lune flûte.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PortvinssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Et stykke med hakkebøfÆlt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør...
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!