Logo

Peberrodssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g spegesild sild.

Lage:
1 dl eddike.
1 dl esdragon-eddike.
225 g sukker (opløst i 1 spsk kogende vand).

Dressing:
200 g mayonnaise.
50 g 5% kvark.
25 g makaroni.
75 g fint revet peberrod ( eller efter smag).
1 spsk fint revet løg.

Spegesildene marineres i ca. 20 timer.
Hvorefter sildene skal være velafdryppede, inden de skæres i passende stykker.
Stykkerne lægges i et serveringsfad eller skål.
Mayonnaise og kvark røres sammen, tilsæt løg, peberrod samt kogt og afkølet makaroni.
Smag til med salt og peber.
Dressingen hældes over de marinerede sild.
Til sidst pyntes med purløg og tomater.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmad med rejerEn kartoffelmod er typisk dansk sommersmørrebrød. Prøv at ryge kartoflerne til din næste...
• Sylte - svinesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KunstnersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet jordbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os