Logo

Peberrodssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g spegesild sild.

Lage:
1 dl eddike.
1 dl estragon-eddike.
225 g sukker (opløst i 1 spsk kogende vand).

Dressing:
200 g mayonnaise.
50 g 5% kvark.
25 g makaroni.
75 g fint revet peberrod ( eller efter smag).
1 spsk fint revet løg.

Spegesildene marineres i ca. 20 timer.
Hvorefter sildene skal være velafdryppede, inden de skæres i passende stykker.
Stykkerne lægges i et serveringsfad eller skål.
Mayonnaise og kvark røres sammen, tilsæt løg, peberrod samt kogt og afkølet makaroni.
Smag til med salt og peber.
Dressingen hældes over de marinerede sild.
Til sidst pyntes med purløg og tomater.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?