Logo

Peberrodssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g spegesild sild.

Lage:
1 dl eddike.
1 dl estragon-eddike.
225 g sukker (opløst i 1 spsk kogende vand).

Dressing:
200 g mayonnaise.
50 g 5% kvark.
25 g makaroni.
75 g fint revet peberrod ( eller efter smag).
1 spsk fint revet løg.

Spegesildene marineres i ca. 20 timer.
Hvorefter sildene skal være velafdryppede, inden de skæres i passende stykker.
Stykkerne lægges i et serveringsfad eller skål.
Mayonnaise og kvark røres sammen, tilsæt løg, peberrod samt kogt og afkølet makaroni.
Smag til med salt og peber.
Dressingen hældes over de marinerede sild.
Til sidst pyntes med purløg og tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her