Logo

Pikante riskager - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Uanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide til lækkert mellemmåltid

Uanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide til lækkert mellemmåltid

 

50 g kvark

havsalt, peber, paprika

4 riskager med majs

1 æg

½ bundt purløg

1 tomat

2 salatblade

*

A. Bland kvarken med salt, peber og paprika.

Smør den på to af riskagerne og drys purløg over.

B. Kog ægget til det er hårdkogt, hæld koldt vand over og pil det.

Skær tomat og æg i skiver.

Læg salatbladene på de to andre riskager.

Pynt med ægge- og tomatskiver.

 

Pr portion 436/104 kJ/kcal. 8 g protein. 4 g fedt. 8 g kulhydrat. 2 g fibre.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med svinekødDette er en helt speciel omelet, der er asiatisk inspireret. Den laves blandt andet med...
• Brune bønner på ristet brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pintxos med piperade og SerranoskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os