Logo

Pikante riskager - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Uanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide til lækkert mellemmåltid

Uanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide til lækkert mellemmåltid

 

50 g kvark

havsalt, peber, paprika

4 riskager med majs

1 æg

½ bundt purløg

1 tomat

2 salatblade

*

A. Bland kvarken med salt, peber og paprika.

Smør den på to af riskagerne og drys purløg over.

B. Kog ægget til det er hårdkogt, hæld koldt vand over og pil det.

Skær tomat og æg i skiver.

Læg salatbladene på de to andre riskager.

Pynt med ægge- og tomatskiver.

 

Pr portion 436/104 kJ/kcal. 8 g protein. 4 g fedt. 8 g kulhydrat. 2 g fibre.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her