Logo

Pirogger med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pirogger kan laves med et utal af råvarer. I denne lette opskrift skal fyldet laves af røget skinke og flødeost. Piroggerne kan bruges som let aftensmad evt. med tilbehør, eller som frokostret.

 

Dej
1 ½ dl mællk
25 g gær
75 g margarine
400 g hvedemel
½ tsk salt
1 æg

Fyld
100 g røget skinke el, filet el. røde pølser skåret i passende stykker
1 flødeost
1 tsk fransk sennep
1 spsk klippet purløg

æg til pensling

*

Mælken lunes og gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Skinke og æg hakkes og fyldet røres sammen, eller de røde pølser skæres i passende stykker.
Dejen deles i to.
Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 10-12 cm i diameter.
Ca. ½ spsk fyld el. en pølse lægges på hver cirkel.
Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne.
Pirogerne stilles på en plade med sammenføjningerne opad.
Efterhæver ca. 10 min.
Pensles med æg.
Bagetid;15 - 20 min. ved 225°C.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?