Logo

Porretærte på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær tærtedej, men denne version smager ikke desto mindre dejligt. Server gerne tærten med flute eller grovboller.

 

150 g pastaskruer kogte og afdryppede
150 g kogt skinke i tern
3-4 porrer snittede let kogte og afdryppede
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
100 g revet ost
salt, peber
 
Pastaen lægges i et smurt ovnfast fad
Porrer og skinke lægges over
Ost drysses over
Æg, fløde, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet
Sættes i en 225ºC varm ovn i 30 min.  
 
Tips: Serveres med flûtes eller grovboller. Ikke fryseegnet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lynsyltede sildSom navnet antyder, er de dejlige sild lynhurtigt tilberedt, og de smager skønt både til...
• AndesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mosters sennepssildSennepssild med hjemmelavet sauce. Server til frokost eller aftensmad med rugbrød eller...
• Jordnøddeis med karamelsouce og småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os