Logo

Porretærte på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær tærtedej, men denne version smager ikke desto mindre dejligt. Server gerne tærten med flute eller grovboller.

 

150 g pastaskruer kogte og afdryppede
150 g kogt skinke i tern
3-4 porrer snittede let kogte og afdryppede
3 æg
2 ½ dl piskefløde
100 g revet ost
salt, peber
 
Pastaen lægges i et smurt ovnfast fad
Porrer og skinke lægges over
Ost drysses over
Æg, fløde, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet
Sættes i en 225ºC varm ovn i 30 min.  
 
Tips: Serveres med flûtes eller grovboller. Ikke fryseegnet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?