Logo

Quesadillaer med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hvedetortilla
75 g kogt kylling i strimler
1 til 2 tomater
snittet forårsløg
salsa piqante

Pynt: salatblade og oliven evt. 1 portion guacamole
Hvis tortillaerne er kplde og stive. skal de varmes, så de bliver bløde. Læg kyllingekød, tomatskiver, forårsløg og et par skefulde salsa på den ene halvdel af hver tortilla, fold den anden halvdel over og pres kanterne sammen. Hvis de ikke vil hænge sammen, kan du pinsle dem med lidt vand. Bag quesadillaerne i en 180ºC varm ovn i 10-15 min., til de er sprøde, og osten er smaltet. Server dem straks, anrettet på varme tallerkner, og pyndt dem med finstrimlet salat og hakkede oliven. En quacamole smager dejligt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clubagtig sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejetortilla med guacamoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fillodejstærte med skinkefyldEn sprød og dejlig variation over en middagstærte. Og så er den oven i købet hurtig at få...
• Camembert med calvados marineret frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!