Logo

Røget ørred Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g filet af røget ørred

1 salathoved

1 håndfuld spinat

1 bdt purløg

4 spsk sommerhonning

saften af 1 citron

1 dl vand

salt og peber

 

Spinat og salat skylles og slynges.

Citronsaft, vand og honning varmes let op og smages til med salt og peber.

Fisken anrettes på salaten, marinaden dryppes henover begge dele, og retten får et klip purløg inden servering.

Kan evt. serveres sammen med nykogte æg og groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadelleburger med rødbede-slawLækre frikadeller fra grillen og serveret i sprød durumbolle - herregodt
• Salat med røget andebryst, rabarberkompot og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme-is - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os