Logo

Røget ørred Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g filet af røget ørred

1 salathoved

1 håndfuld spinat

1 bdt purløg

4 spsk sommerhonning

saften af 1 citron

1 dl vand

salt og peber

 

Spinat og salat skylles og slynges.

Citronsaft, vand og honning varmes let op og smages til med salt og peber.

Fisken anrettes på salaten, marinaden dryppes henover begge dele, og retten får et klip purløg inden servering.

Kan evt. serveres sammen med nykogte æg og groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogte syltede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillaskal med bøfsalatEn frokostsalat, som er let at lave, og som både ser ud og smager, som var den hentet fra...
• Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hytteost med råsyltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!