Logo

Roastbeef med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg roastbeef uden fedt
salt
peber
40 g smør
4 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
80 g sorte oliven uden sten
80 g solsikkefrø
1 tsk Provencekrydderier
1 skivefranskbrød uden skorpe
1 spsk tomatpure
6 tomater

Gnid Roastbeef med salt og peber.
Brun den godt på alle sider i smør i en gryde.
Tag den op og læg den i et ovnfast fad eller bradepande.
Sæt den i ovnen ved 225ºC i ca. 40 minutter.
Dryp evt. nogle gange med vand eller bouillon.
Rør 1 spsk olie med 2 pressede hvidløg og en anelse salt.
Purer oliven og solsikkekerner med de resterende 2 fed hvidløg, krydderier, de resterende 3 spsk olie og franskbrødskiven til en tyk pasta.
Tag roastbeef ud af ovnen og indstil på grill.
Smør kødet først med tomatpuré, derefter med størstedelen af olivenpastaen, som trykkes godt fast på kødet.
Halver tomaterne.
Pensl dem med hvidløgolien og fordel den resterende olivenpasta på skærefladerne.
Læg dem sammen med roastbeefen i bradepanden og sæt det i ovnen i ca. 4 minutter under grillen, til overfladen er pæn blank. Lad roastbeefen hvile 15-20 minutter inden den skæres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her