Logo

Roastbeef-ruller med Fetina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g Karolines Fetina
1 dl grofthakket brøndkarse (ca. 1 potte)
1 dl friskhakket persille
4-8 skiver roastbeef (ca. 150 g)

Skær Fetina i 4 lange blokke.
Fordel brøndkarse og persille på kødskiverne.
Læg herpå Fetina blokkene.
Rul roastbeefen sammen om krydderurter og Fetina.

Tips: Roastbeef kan erstattes af røget kalkunbryst, spegeskinke eller røget lammekød. Server roastbeef-rullerne som en del af en frokost, fx sammen med nye kogte kartofler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perfekte rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChitterlingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med torsk 2Porretærte er lækker grøn mad til fx en buffet eller som forret serveret med en salat og...
• Mandelbudding med kirsebærsauce - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os