Logo

Roastbeef-ruller med Fetina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g Karolines Fetina
1 dl grofthakket brøndkarse (ca. 1 potte)
1 dl friskhakket persille
4-8 skiver roastbeef (ca. 150 g)

Skær Fetina i 4 lange blokke.
Fordel brøndkarse og persille på kødskiverne.
Læg herpå Fetina blokkene.
Rul roastbeefen sammen om krydderurter og Fetina.

Tips: Roastbeef kan erstattes af røget kalkunbryst, spegeskinke eller røget lammekød. Server roastbeef-rullerne som en del af en frokost, fx sammen med nye kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her