Logo

Rosmarinsild med tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosmarinsild med tzatziki

1 agurk
200 g græsk yoghurt 1%
1 fed hvidløg
4 sildefileter
4 små kviste frisk rosmarin
Lidt hvedemel
1 spsk rapsolie
Havsalt og peber fra kværn

Tilbehør:

Kogte kartofler
Groft brød

 

Skyl agurken og flæk den på langs.
Fjern kernerne med en teske og skær agurken i skiver.
Rør græsk yoghurt med presset hvidløg.
Smag dressingen til med salt og peber og vend agurkerne i.
Skyl sildefileterne, fjern rygfinnerne.
Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin indeni.
Kom hvedemel på en tallerken, og vend sildene i melet.
Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 min. på hver side.

Server sildene med tzatziki og kogte kartofler og brød.

 

Tips: Tzatziki kan tilsættes 4 kviste finthakket mynte.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?