Logo

Sandwich med nye kartofler og olivenmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med nye kartofler og olivenmayonnaise

 

En frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste kartoffelmadder med rugbrød, franskbrød og pitabrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

½ rødløg

8-10 sorte oliven

en lille håndfuld friske krydderurter (fx persille, purløg, basilikum, dild og oregano)

4 spsk mayonnaise

1-2 tsk citronsaft

salt og peber

4 skiver lyst brød

4-6 kogte, nye kartofler

4 salatblade

*

PIL rødløget og hak det fint.

Udsten de sorte oliven og hak dem.

Skyl og hak krydderurterne.

 

RØR mayonnaise sammen med rødløg, oliven og krydderurter og smag til med citronsaft, salt og peber.

Smør lidt af mayonnaisen på brødet.

 

SKYL og tør salatbladene og læg dem på 2 skiver brød sammen med kartofler i skiver.

Top op med olivenmayonnaise og evt. lidt friske krydderurter og læg de sidste skiver brød på som låg.

 

TIP: Du kan også røre lidt hakkede soltørrede tomater i olivenmayonnaisen.

Prøv også at servere olivenmayonnaisen som dip til ovnstegte nye kartofler.

 

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 14 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• Clubsandwich med knasende kyllingeskindVi har erstattet bacon med kyllingeskind i den klassiske sandwich. Knasende kyllingeskind...
• Sandwich med kylling og melonNyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os