Logo

Sandwich med nye kartofler og olivenmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med nye kartofler og olivenmayonnaise

 

En frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste kartoffelmadder med rugbrød, franskbrød og pitabrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

½ rødløg

8-10 sorte oliven

en lille håndfuld friske krydderurter (fx persille, purløg, basilikum, dild og oregano)

4 spsk mayonnaise

1-2 tsk citronsaft

salt og peber

4 skiver lyst brød

4-6 kogte, nye kartofler

4 salatblade

*

PIL rødløget og hak det fint.

Udsten de sorte oliven og hak dem.

Skyl og hak krydderurterne.

 

RØR mayonnaise sammen med rødløg, oliven og krydderurter og smag til med citronsaft, salt og peber.

Smør lidt af mayonnaisen på brødet.

 

SKYL og tør salatbladene og læg dem på 2 skiver brød sammen med kartofler i skiver.

Top op med olivenmayonnaise og evt. lidt friske krydderurter og læg de sidste skiver brød på som låg.

 

TIP: Du kan også røre lidt hakkede soltørrede tomater i olivenmayonnaisen.

Prøv også at servere olivenmayonnaisen som dip til ovnstegte nye kartofler.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?