Logo

Sandwich med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med stenbiderrogn

 

Sæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og velsmagende sandwich.

2 personer. Arbejdstid: 15 min.

#

50 g flødeost naturel

3-4 spsk fintsnittet dild

salt og friskkværnet peber

2 sandwichboller

100-150 g stenbiderrogn

1 skalotteløg

½ agurk

4-6 grønne salatblade

*

Rør flødeost med dild, og krydr med salt og peber.

Flæk sandwichbollerne, og smør dem med flødeosteblandingen.

Bland stenbiderrogn med finthakket skalotteløg, og smag til med salt og peber.

Fyld bollerne med salatblade, agurk i skiver eller stave og stenbiderrogn.

Nyd straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Sandwich med kold steg, bearnaisedressing og balsamicoløgLækker og enkel Steak Sandwich med grovbolle, hjemmelavet løgmarmelade og rester af...
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os