Logo

Sildesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogte sild uden ben lægges, delt i pæne stykker, lagvis i en glasskål med agurk, tomater, kogte kartofler og kogte æg i skiver, samt fine terninger af løg og æble. Overhældes med en marinade af eddike, lidt vand, sukker, salt, peber og Worcestersauce. Drysses med skåret purløg og pyntes med den kogte rogn.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?