Logo

Sildesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogte sild uden ben lægges, delt i pæne stykker, lagvis i en glasskål med agurk, tomater, kogte kartofler og kogte æg i skiver, samt fine terninger af løg og æble. Overhældes med en marinade af eddike, lidt vand, sukker, salt, peber og Worcestersauce. Drysses med skåret purløg og pyntes med den kogte rogn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med avocado salsaLaks kan serveres ved mange lejligheder. Denne friske ret passer fint til både frokost og...
• Æggekage gammeldags med håndskåret baconEn luftig æggekage med sprødt bacon og purløg er en traditionel dansk sommerret, og denne...
• Mager æggesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os