Logo

Smørrebrød med røget ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørrebrød med røget ørred

 

Skal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi et godt forslag her: Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Servering til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

Ingredienser:

4 grønne asparges

6 radiser

1 håndfuldspinat, frisk

2 skiver rugbrød

125 g røgede ørreder

1 håndfuld dild

peber

*

Sådan gør du:

1. Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække.

Kassér den nederste del.

Skær enderne til og skær asparges på langs. 

2. Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 

3. Skyl og slyng spinaten tør. 

4. Klip dildspidserne fint. 

5. Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

 

Energifor./ pers 230 kcal. Protein 6 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 23 %

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?