Logo

Smørrebrød med røget ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Smørrebrød med røget ørred

 

Skal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi et godt forslag her: Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Servering til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

Ingredienser:

4 grønne asparges

6 radiser

1 håndfuldspinat, frisk

2 skiver rugbrød

125 g røgede ørreder

1 håndfuld dild

peber

*

Sådan gør du:

1. Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække.

Kassér den nederste del.

Skær enderne til og skær asparges på langs. 

2. Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 

3. Skyl og slyng spinaten tør. 

4. Klip dildspidserne fint. 

5. Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

 

Energifor./ pers 230 kcal. Protein 6 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 23 %

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk sommersalatHjemmerørt sommersalat serveret på et nybagt stykke rugbrød må være en af vores absolutte...
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Klassisk sommersalatHjemmerørt sommersalat serveret på et nybagt stykke rugbrød må være en af vores absolutte...
• Kanel stegte æbleringeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os