Logo

Smørrebrød med røget ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Smørrebrød med røget ørred

 

Skal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi et godt forslag her: Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Servering til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

Ingredienser:

4 grønne asparges

6 radiser

1 håndfuldspinat, frisk

2 skiver rugbrød

125 g røgede ørreder

1 håndfuld dild

peber

*

Sådan gør du:

1. Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække.

Kassér den nederste del.

Skær enderne til og skær asparges på langs. 

2. Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 

3. Skyl og slyng spinaten tør. 

4. Klip dildspidserne fint. 

5. Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

 

Energifor./ pers 230 kcal. Protein 6 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 23 %

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeefmad med karamelliserede løg og chimichurriChimichurri er en argentinsk krydderurtesalsa, der bruges mest til oksekød. Her giver den...
• SmushiSmushi er en moderne version af smørrebrød eller kanape i kvart størrelse af et helt...
• Roastbeefmad med karamelliserede løg og chimichurriChimichurri er en argentinsk krydderurtesalsa, der bruges mest til oksekød. Her giver den...
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os