500 g letsprængt kogeflæsk
2 letsprængte svineskanker
2 letsprængte svinetunger
vand
1 bundt persille
2 kviste timian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 hele allehånde
3 løg
Krydderblanding:
1 tsk peber
1 tsk stødt allehånde
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde.
Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet.
Kog op og skum omhyggeligt.
Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens.
Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål.
Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet.
Sæt sylten til afkøling.
Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering.
Serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.