Logo

Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store smelt
100 g fin mandelmel
100 g alm. rasp
skal af 1 citron
salt
peber
Olivenolie til stegning

2 røde peberfrugter
2 skalotteløg
½ dl sherryeddike
2 dl olivenolie
Piment d Espelette
timian
salt
peber

Smelt:
Smelten fileteres.

Mandelmel, rasp og citronskal blandes, hvori fileterne paneres. Steges i olivenolie til gyldne. Krydders med salt og peber.

Rød peber terrine:
De røde peberfrugter bages ved 200 º C ca. 6 min. Skind og kerner fjernes.
Skalotteløgne steges klare i olivenolie. Krydres med timian, piment d Espelette, salt og peber og deglaseres med sherryeddike.
Peberfrugterne og de syltede skalotteløg lægges lag vis i pres i køleskab natten over i terrinen form.

Anretning:
Terrinen skæres i skiver, ca. 1 cm tykke, og anrettes med sherryvinaigrette og sprødstegt filet. Garneres med estragon og friterede løgringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her