Logo

Stegte sild med ramsløg og skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dobbelte sildefileter
1 dl græsk yoghurt
6-8 kviste ramsløg (snittet)
lidt citronsaft og sennep
rugmel til at panere i
smør til at stege i
 
Grønt:
600 g kogte små kartofler
1 hakket løg
2 fed hvidløg (hakket fint)
2 spsk karry
4 små gulerødder (flækket på langs)
1 håndfuld skvalderkål
 
Sild: krydr sildene med salt og peber.
Rør så yoghurt, ramsløg, citron, sennep sammen og kom det på fire af fileterne.
Læg de resterende fileter over og vend dem i rugmel.
Steg nu sildene i smeltet smør nogle minutter på begge sider og stil panden i ovnen ved 160ºC i 6-8 minuter.
Grønt: kom olie, løg, hvidløg og karry i en gryde og lad det sautere nogle minutter.
Del kartoflerne i tykke skiver og kom dem ved.
Puk blomkålen, dyp den nogle sekunder i kogende vand og tilsæt den derefter panden med kartofler.
Lad det nu snurre lidt sammen og krydr derefter med salt og peber.
Pluk skvalderkålen og vend med.
Server de varme sild med kartoffelsalaten på siden.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Christiansø sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Puntalette med kyllingebryst En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Et stykke med rejerRejer er dejligt fyld i sandwich og på smørrebrød. Her er tre meget forskellige "madder"...
• BrombærkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os