Logo

Tærte med rucola og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Valnødderne i tærtedejen giver en dejlig crunchy tærte, perfekt til det "bløde" tærtefyld. Lad tærten afkøle helt og opbevar den i køleskabet.
8 personer - ude i naturen


# Ingredienser 
Tærtedej:
180 g hvedemel.
50 g valnødder.
100 g smør.
En anelse vand og 1 knsp, salt
 
Tærtefyld:
200 g fersk røget laks.
2 håndfulde rucola.
4 æg.
2 spsk piskefløde.
Reven muskatnød, salt, hvid peber

* Tilberedning 
Tærtedej: Kør alle ingredienser i en blender, til dejen er sam­let.
Lad hvile 1 times tid på køl.
Rul dejen ud og læg den i en tærte­form.
Prik bunden med en gaffel og forbag den i ovnen ved 180 ºC i ca. 10 min.
 
Tærtefyld: Hak rucola'en groft og skær laksen i strimler.
Pisk æg med fløde og krydderier og vend sammen med rucola og laks. 
Læg fyl­det i tærten og bag den ved 180 ºC i ca, 25 min.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her