Logo

Tarteletter med høns i asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 tarteletter
250 g kogt hønsekød i tern
100 g fine ærter (frost)
100 g asparges (snittede)
3 gulerødder
1/4 selleri
35 g smør
35 g hønsebouillon
1 dl piskefløde (evt. fløde 13%)

Gulerødder og selleri skrælles og skæres i passende stykker, gives et let
opkog til de er møre.
Asparges snittes i ca. 3 cm lange stykker.
Smør smeltes ved svag varme, hvedemel tilsættes det smeltede smør og røres
godt sammen.
Herefter tilsættes den kogende hønsebouillon under omrøring.
Der justeres med fløde til opbagningen har en cremet konsistens.
Hønsekødet og grønsagerne vendes i den cremede opbagning, og skal simre i få min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeostDenne omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost er den en lækker ret at server...
• Brogede SildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikante riskager - diabetikerUanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide...
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os