Logo

Tortilla med kylling og hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortilla med kylling og hytteost


Mexicanerne bruger gerne en fed mozzarella-lignende ost til topping på deres tortillas. Her har vi brugt hytteost, som er mere mager og passer fint til det øvrige fyld.

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

275 g kyllingebryst

1 spsk olie

1 fed hvidløg

1 frisk chili

1 rødløg

1 peberfrugt

1 bdt forårsløg

1 lime

4 spsk hytteost

4 tortillas

salt og peber

Tilbehør: grøn salat

*

 

Skær kyllingekødet i strimler. Se TIPS

Rens grønsagerne. Hak hvidløget fint.

Halver chilien, skrab frø og mellemvægge ud og skær frugtkødet i tynde strimler.

Skær rødløg, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler.

 

Brun kyllingekødet i en varm wok med olie.

Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege et par min.

Tilsæt peberfrugter.

Lad det stege 5 min. og tilsæt 2-3 spsk limesaft og forårsløg.

Smag til med salt og peber og fordel fyldet på varme tortillas.

Læg hytteost over fyldet og rul sammen.

Server straks gerne med en grøn salat.

 

TIPS: Husk altid at holde fjerkræ adskilt fra grønsager.

Brug et specielt skærebræt til fjerkræ og vask hænder og bræt grundigt efter brug.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her