Mexicanerne bruger gerne en fed mozzarella-lignende ost til topping på
deres tortillas. Her har vi brugt hytteost, som er mere mager og passer fint
til det øvrige fyld.
Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer.
Er du alene så halver portionen.
#
275 g kyllingebryst
1 spsk olie
1 fed hvidløg
1 frisk chili
1 rødløg
1 peberfrugt
1 bdt forårsløg
1 lime
4 spsk hytteost
4 tortillas
salt og peber
Tilbehør: grøn salat
*
Skær kyllingekødet i strimler. Se TIPS
Rens grønsagerne. Hak hvidløget fint.
Halver chilien, skrab frø og mellemvægge ud og skær frugtkødet i tynde
strimler.
Skær rødløg, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler.
Brun kyllingekødet i en varm wok med olie.
Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege et par min.
Tilsæt peberfrugter.
Lad det stege 5 min. og tilsæt 2-3 spsk limesaft og forårsløg.
Smag til med salt og peber og fordel fyldet på varme tortillas.
Læg hytteost over fyldet og rul sammen.
Server straks gerne med en grøn salat.
TIPS: Husk altid at holde fjerkræ adskilt fra grønsager.
Brug et specielt skærebræt til fjerkræ og vask hænder og bræt grundigt efter
brug.