Logo

Ullas Sommerret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 kyletter
salathovede
champignon
1/2 l cremefraiche 9%
løg
hvidløg
rejer
persille
cherrytomater
salt og peber
 
Salaten snittes og lægges i et stort fad.
Champignon tørristes på panden og afkøles.
Cremefraiche røres med hakket rå løg samt hakket hvidløg.
Persille hakkes og tilsættes samt de afkølede champignon.
Smages til med salt og peber og rejerne vendes i.
Kyletterne steges og lægges på salaten - dressingen hældes over og der pyntes med cherrytomater.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mosters sennepssildSennepssild med hjemmelavet sauce. Server til frokost eller aftensmad med rugbrød eller...
• BondeomeletHvorfor det hedder en bondeomelet vides ikke - ikke desto mindre smager den dejligt....
• Pandekager med hvidkålsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os