Logo

Ullas Sommerret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 kyletter
salathovede
champignon
½ l cremefraiche 9%
løg
hvidløg
rejer
persille
cherrytomater
salt og peber
 
Salaten snittes og lægges i et stort fad.
Champignon tørristes på panden og afkøles.
Cremefraiche røres med hakket rå løg samt hakket hvidløg.
Persille hakkes og tilsættes samt de afkølede champignon.
Smages til med salt og peber og rejerne vendes i.
Kyletterne steges og lægges på salaten - dressingen hældes over og der pyntes med cherrytomater.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?