Logo

Vietnamesisk æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g cellofannudler
Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
6 æg
350 g blendet svinekød
½ tsk salt
1 knsp.peber
1 tsk sukker
1 dl korianderblade
2 røde chili i skiver
½ dl soyasauce

Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.
Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.
Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker.
Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150º i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her