Logo

Sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sorbet

 

Sorbet er en halvfrossen næsten slushagtig is, der har mange anvendelser. Du kan bruge sorbet mellem retterne for at rense ganen for den forrige ret, så gæsterne er klar til den næste ret med frisk appetit. En opskrift som vinsorbet er forfriskende, men mange andre ingredienser kan anvendes med fint resultat.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her