Logo

Tips: Hvor meget vejer ægget?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1 æggehvide:     30 g
1 æggeblomme: 20 g
1 æg uden skal: 50 g

1 tom skal:        10 g





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (80 stemmer)
Siden er blevet set 62.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med chili og røget sildEn bud på en meget anderledes omelet med røget sild og chili. Enten elsker man den eller...
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...
• Røræg med krydderstegt baconPrøv en ny slags bacon til søndagsbordet. Den er stegt med lidt farin og krydderier og...
• ÆblebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os