
 
Server
denne friske og sprøde salat som forret eller tilbehør. Drys evt. med ristede
hasselnødder eller valnødder. 
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Trækketid: 20
min. 
#
¼ spidskål
1
fennikel 
isterninger
1
rødt, sprødt æble 
1 spsk
citronsaft 
 
Dressing:
1 spsk
æblevineddike 
½ tsk
sukker 
2½ spsk
olie 
salt
og peber 
1-2
stilke frisk estragon 
*
 
Skær
stokken ud af kålen, og snit kålen meget fint med en skarp kniv eller på et
mandolinjern. 
Halver
fennikelknolden, skær stokken ud, og snit den tyndt som kålen. 
Fyld
en stor skål med isvand, og læg kål og fennikel i vandet. 
Lad
dem trække i 15-20 min. 
Vask
æblet, og udkern det. 
Skær
æblet i meget tynde skiver eller strimler, og vend dem i en skål med
citronsaft. 
Pisk
dressingen sammen, og tilsæt finthakkede estragonblade til passende smag. 
Dryp
kål og fennikel godt af, og slyng dem tørre i en salatslynge. 
Vend
dem med dressing og æbler, og anret i en skål.