Logo

Ørredsalat med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget ørred
1 spsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
frisk spinat i små stykker
½ rød peber
½ grøn peber
saft fra ¼ citron
salt og peber

Ørred og peber hakkes fint og blandes med de øvrige ting, Stilles koldt 2 timer før servering.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her