Logo

Østers - Nori - Sesam - Soya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"Sprød, blød, kompleks og kinesisk appetizer, med listig soyasmag"
 
4 rensede østers
Noritang
Olie til fritering
 
Soya sirup:
1 dl sova
1 dl Aceto Balsamico
1 dl brun farin
 
Beignetdej:
30 g hvedemel
10 g Maizena majsstiveise
10 g sesamfrø
Danskvand (med meget brus)
 
Sirup: Reducer alle ingredienser i en gryde til det halve.
Beignetdej: Bland hvedemel, Maizena og sesamfrø med danskvand til en smidig dej.
Rul hver østers stramt i et stykke noritang, dyp i beignetdej og friter gyldne og sprøde i den varme olie.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her