5 personer
#
Ingredienser 
5 østers 
Hakket purløg
 
Trøffelcreme:
1 dl fløde 
1 dl mælk 
4 østers 
3 æggeblommer 
1 knsp. reven peberrod 
1 spsk  trøffelolie 
5 æggeskaller eller små forme
 
Trøffelchips:
Klaret smør 
10 ultratynde skiver bagekartoffel 
5 skiver trøffel 
5 blade persille
* Tilberedning 
Trøffelcreme: Kog fløde og mælk sammen med olie og peberrod. 
Læg de 4 østers i og smag til med salt og peber. 
Blend den lune masse med æggeblommerne og hæld på forme/æggeskaller og 
bag i vandbad ved 100 °C i ca. 1 time.
 
Trøffelchips: Pensl 5 skiver kartoffel med smør, læg en trøffelskive og et persilleblad på hver og 
læg de 5 sidste kartoffelskiver ovenpå. 
Bag "chipsene" sprøde i ovnen ved 120 °C ca. 2 timer.
 
Anretning: Læg en rå østers i hver æggeskal og drys med purløg lige inden servering.
Besættende appetizer.