Logo

Østers i Vandmelongelé med peberrodschiffon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Østers i Vandmelongelé med peberrodschiffon

5 personer

# Ingredienser

5 østers

Gelé:
1 dl vandmelon juice (vandmelonkød blendet og siet gennem et klæde)
1 blad gela­tine
 
Chiffon:
1 dl fløde
1 dl mælk
2 østers
1 blad gelatine
Reven peberrod

* Tilberedning

Gelé: Kog vandmelon juicen op, tilsæt 1 blad udblødt gelatine.
Lad hærde på køl på en bakke, hvor geleen er lagt ud i et 2 mm tyndt lag.
Stikkes herefter ud i 5 "oblater", alt efter østersenes størrelse.
 
Chiffon: Kog mælk og fløde op, tilsæt østers og peberrod efter smag, 
blend godt, si "fløden" og tilsæt udblødt gelatine.
Hæld "fløden" på sifonflaske med 1 gaspatron.
 
Anretning: Læg en rå østers på hver ske med en skive vandmelongele over og 
sprøjt peberrodschiffonen ud i spidsen af skeen.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her