5 personer
# Ingredienser
5 østers
Gelé:
1 dl vandmelon juice (vandmelonkød blendet og siet gennem et klæde)
1 blad gelatine
 
Chiffon:
1 dl fløde 
1 dl mælk
2 østers 
1 blad gelatine 
Reven peberrod
* Tilberedning
Gelé: Kog vandmelon juicen op, tilsæt 1 blad udblødt gelatine. 
Lad hærde på køl på en bakke, hvor geleen er lagt ud i et 2 mm tyndt lag. 
Stikkes herefter ud i 5 "oblater", alt efter østersenes størrelse. 
Chiffon: Kog mælk og fløde op, tilsæt østers og peberrod efter smag, 
blend godt, si "fløden" og tilsæt udblødt gelatine. 
Hæld "fløden" på sifonflaske med 1 gaspatron.
 
Anretning: Læg en rå østers på hver ske med en skive vandmelongele over og 
sprøjt peberrodschiffonen ud i spidsen af skeen.