"Indpakket vildskab, let sødme, en snert af urtehave - resten er fast velsmag og  appetizer"
 
Østersravioli: 
30 g frisk tun 
4 østers
 
Barbecue:
1 spsk  honning
½ spsk  brun farin
1 spsk HP Sauce
2 dråber Tabasco
½ spsk  engelsk sauce 
½ spsk sherry vinaigre
1 knsp. knust hvidløg
1 tsk hakket skalotteløg
1 dl tomatpure
1 spsk ketchup
1 tsk citronsaft
¼ dl vindruekerneolie 
½ dl smeltet røget spæk (siet for urenheder)
Salt peber
 
Bønne-kapers salsa: 
50 g haricots verts 
10 g kapers 
Citronolie
Salt og peber
 
Pynt: 4 løgringe og oreganoblade
 
Ravioli: Pak tunen i film og frys i 2 timer 
Åbn østerserne, kasser skal og saft og lad østerserne dryppe af på et stykke klæde. Skær fire meget tynde skiver af den frosne tun, læg dem på en plade med en østers på hver. 
Luk raviolierne med yderligere 4 tynde skiver tun.
Barbecue: Bland alle ingredienser med undtagelse af den smeltede spæk og vindruekerneolien. 
Monter forsigtigt med olie og spæk og smag til med salt og peber
Salsa: Nip bønnerne, blancher i saltet vand og køl af i isvand.
Kør bønner og kapers på en blender til en grov pure (der må gerne stadig være lidt struktur i pureen!) 
Smag til med citronolie samt salt og peber .
Anretning: Smør raviolierne med et tyndt lag tempereret barbecue dressing. 
Læg lidt salsa omkring og til slut evt. en ultratynd skive løgring samt lidt frisk oregano på toppen.