Logo

Østerssvampe med limecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g østerssvampe
2 ubehandlede limefrugter (skal og saft)
3 dl piskefløde
12 skiver limefrugt
smør til stegning
1 bdt persille

svampene renses, skylles og lægges på et klæde. Svampene steges hårdt i smør, saften fra 1 lime hældes på, og limeskallen vendes i til sidst.
Fløden og saften fra 1 lime koges tyk og smags til med salt og peber. Svampene vendes i. Limeskiverne steges let i smør.

Anretning:
Svampestuvningen lægges i midten af en varm tallerken. Limeskiverne lægges i kanten. Der pyntes med hakket persille, og der serveres ristet rugbrød til.
Andre svampe end østershatte kan anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her