Logo

Ande Rilettes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 andelår
200 g rodurter
1 æble, fx. Belle de Boskoop
lidt timiankviste
salt
peber

Del lårene i to. Gør urterne i stand og skær dem groft.
Kom begge dele i en gryde. Kom timian ved og hæld vand på til det netop dækker. Læg låg på gryden og kog ved svagt blus 1 time. Tag kød og grønsager op og køl det lidt.
Kog væsken ind til ca 3/4 dl Tag timian fra.
Pluk kødet fra benene og mos det sammen med grønsagerne og væsken.
Krydr med salt og peber. Hak æblet fint og vend ternene i andeblandingen.
Pres riletten i 4 portionsforme og stil dem køligt et par timer.

Server fx. med brød, smurt med krydderolie og derefter ristet sprødt i ovnen ved 170ºC.
Tilbehør: Gerne reven peberrod.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RejemadKog selv de dejlige fjordrejer, og lad evt. hver "mand" pille sine egne rejer
• Chiliflamberede jomfruhummerhaler med chorizoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætteruller med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os