Logo

Andebryst med figensalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret med andebryst, blandet salat for eksempel mangold, og en lækker figensalsa vil være en ganske glimrende forret. Hvis du har en rest gås, flæskesteg eller andesteg kan det sagtens bruges i stedet,

 

 

Madopskrift billede

 

Kødet kan også erstattes af gås, flæskesteg eller en rest ande­steg. (4 personer)
 
2 andebryster.
1 spsk extra jomfruolivenolie.
Salt, sort peber.
Blandet salat, fx mangold og mizuna
 
Figensalsa:
200 g tørret figner.
1 dl rødvin.
1 spsk extra jomfruoli­venolie.
En anelse citrussaft.
Kværnet sort peber
 
Figensalsa: Hak fignerne groft og kom dem i en gryde med rødvin.
Lad simre, til fignerne er bløde.
Smag til med citrus­saft og kværnet peber og tilsæt til sidst olivenolie.
 
Snit andebrysterne på skindsiden og gnid dem godt med salt og sort peber.
Steg dem i 7-10 minutter på hver side på en pande.
Lad trække 10 minutter og skær dem i skiver.
Anret med salat og dryp salsaen over.
Server eventuelt med tynde skiver sprød ristet brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KyllingeschnitzlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ærtecreme med brødstænger og skinkeMed en pose frosne ærter kan du nemt lave en sund og lækker dip. Nyd med brødstænger,...
• Laksetatar med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os