Logo

Armageddon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 agurk
2 tomater
1 løg
3 bdt persille
2 ds tomatpuré
2 tsk salt
4-5 tsk chili (piri piri)
olivenolie
 
Agurk, tomat, løg, persille fint hakkes og kommes i en skål.
Tilsæt tomatpuré, salt og rør rundt.
Smag til med chili (den skal kunne fremkalde svedperler i panden, men
samtidig være behagelig i smagen).
Hæld en fornuftig mængde olivenolie over og sæt den i køleskabet.
En halv time senere røres den lige groft igennem og er derefter klar til
servering.
Spis den fx. til friskt franskbrød eller som dip til chips.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med aspargesDet gælder om at nyde den korte sæson for de friske danske asparges før det er slut....
• Crawfish BoilEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget hellefisk med rødkål og kastanjerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsalat med honning og mynteEn vandmelonsalat er en skøn og meget nem sommersalat, som er perfekt til grillmaden eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os