Logo

Asparges med kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg grønne asparges
1 1/2 dl cremefraiche 38%
1/2 dl piskefløde
100 g kaviar (ufarvet)

Skær den nederste skive af aspargesen. Kog dem aspargesen i letsaltet vand i 5 min. Rør cremefraiche, fløde og kaviar sammen. Fordel asparges på tallerkener.Kom lidt sauce over.Server evt. med brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede svampe med mozzarella og pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde rejekugler i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HummerhalesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os