Logo

Asparges med kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg grønne asparges
1 1/2 dl cremefraiche 38%
1/2 dl piskefløde
100 g kaviar (ufarvet)

Skær den nederste skive af aspargesen. Kog dem aspargesen i letsaltet vand i 5 min. Rør cremefraiche, fløde og kaviar sammen. Fordel asparges på tallerkener.Kom lidt sauce over.Server evt. med brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget hellefisk med rødløgssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjordrejebisque med salat af grønærterEn bisque er em suppe lavet på skaldyr. Hvis du vil prøve en lækker forret så prøv denne...
• Røget silde-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orange-chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os