Logo

Asparges med krydderurtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g hvide og/eller grønne asparges
1 dl hvidvin
1 1/2 spsk hvedemel
2 dl hønsebouillon
1/2 dl piskefløde
1/2 dl finthakket purløg og kørvel eller persille
salt
peber
2 æggeblommer
50-75 g kaviar. (stenbiderrogn eller løjrom)

Hvis du bruger hvide asparges skal de skrælles fra hoved til fod, det skal de grønne ikke.
Skyl aspargesene i koldt vand og knæk den træede ende af. kog aspargesene i letsaltet vand 2-3 minutter for de grønne og 6-7 minutter for de hvide. Lad dem dryppe af og omvind dem med et rent klæde.
Pisk melet direkte i vinen i en gryde. Hæld bouillon ved og lad saucen koge under konstant piskning. Tilsæt fløde og lad saucen koge endnu et par minutter.
Tag gryden fra varmen og bland de finthakkede krydderurter i. Pisk æggeblommerne i og smag til med salt og peber.
Servering: Fordel aspargesene på tallerkener, hæld saucen over og nogle kaviar øverst. Pynt med lidt kørvel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ørred med fennikel og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakseterrine med fersk og røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparagi alla milaneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os