Logo

Avocado i frisk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let, sprød og frisk forret fyldt med avocadosmag

Dressing:
1 dl tomatketchup
50 g flødeost 60+
3 spsk citronsaft
1/2 tsk tabasco
1/2 tsk bordsalt
1 knivspids peber
1/2 salathoved grønt /rød salat
2 avocado
2 forårsløg
4 kviste frisk dild
*
Bland ingredienserne til dressingen.

Dæk blandingen til og lad den stå i en halv time.
Skær salaten i strimler og fordel den i portionsglas som dem, man bruger til rejecocktails eller læg den på et stort fad.

Tag frugtkødet fra avocadoerne ud med en ske og fordel det henover salaten.

Hæld til sidst dressingen over og pynt med hakkede forårsløg, samt dild kviste.

 

Let, sprød og frisk forret fyldt med avocadosmag

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Markchampignon bagt - 3 g fedtSpændende ret med markchampingnoner, brøndkarse og sennep, der kan bruges som forret eller...
• BaconflûtesLækre miniflutes, der fyldes med bacon og skinke. God som for eksempel forret eller...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosfragilite med blommekompot og mandelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os