Logo

Baconflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækre miniflutes, der fyldes med bacon og skinke. God som for eksempel forret eller tilbehør til en hovedret.

 

 

1 lille bæger creme fraise 18%
1 pakke skinke i tern
1 lille løg
salt og peber
8 skiver bacon
8 mini flûtes
 
Udhul alle 8 flûtes.
Bland alle ingredienser i en skål og fyld det i de udhulede flûtes.
Halvér baconskiverne og læg dem ovenpå flûtes.
Kommes i ovnen ved 200°C ca 15 min til baconen er sprød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanske rejer 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk og porre pirogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fordrukne blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os