Logo

Bisquit med tuntatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvis du en dag skal have gæster og gerne vil lave en italiensk inspireret forret så prøv denne ret med hjemmelavet bisquit eller kiks serveret med en tuntatar. Pynt gerne med citronskal og purløg

Galletta all'olio con crudita di Tonno

 

Bisquit:
200 g "00" hvedemel
30 g Extra jomfru olivenolie
3 g salt
Vand
 
Tuntartar:
200 g extremt frisk tun
Skal og saft af 1 citron
10 g purløg
1 knsp knust hvidløg
2 g salt
 
Bisquit: Kør en dej sammen på køkkenmaskinen til en tilpas konsistens.

Lad hvile 1 time på køl.
Rul dejen meget tyndt ud og skær i små firkanter.

Læg dem på bagepapir. pensl med olie og givet drys salt.

Bag dem i ovnen i 2.-5 minutter ved 220°C.
 
Tuntartar: Hak tunen fint og smag til med hvidløg og salt.

Tilsæt derefter finthakket purløg og lige inden servering citronsaft.
 
Anret tartaren på de små kiks og pynt med citron­skal og purløg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssuppe med porrerSuppen er kogt på frisk blomkål og et par kartofler, som er med til at give den cremede...
• PorrestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Canape med gedeost og bellisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med farin og kokosLet og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os