Logo

Blæksprutter med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil prøve en lækker men simpel ret en hyggeligt fredag aften, så prøv denne opskrift på blæksprutter med tomatsauce. Server gerne retten med brød og ris. Retten er let og hurtig at lave.


1 kg blæksprutter
1/2 dl olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
3-4 stilke bladselleri
1/2 kg tomater
1 dl rødvin
salt, peber og persille
Tilbehør: Brød og løse ris

*

Rens blæksprutterne og skær dem i strimler.

Pil og hak løg og hvidløg.

Snit bladsellerien. Sauter blæksprutterne i olien i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og hvidløg og rør over middel varme, til løget er klart - ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og sauter videre et par min.

Tilsæt tomater og rødvin og lad retten simre ved svag varme, til blæksprutterne er møre - ca. 25-30 min.

Fjern låget de sidste 10 min., så saucen kan koge lidt ind.

Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med citron og flødevendt spinat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Foie gras ganache med hvidløgs-agurkesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå foie gras med rå jomfruhummer, kaviar og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PancakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os