Logo

Blinis med kaviar - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ægte kaviar er ikke billige, men kan strækkes med finthakket purløg. Spis noget let ... også på sengekanten

Spis noget let ... også på sengekanten

 

10 g gær

2 dl sødmælk

50 g hvedemel

50 g boghvedemel

1 æg

1 knsp havsalt

½ bundt dild

4 spsk solsikkeolie

100 g syrnet fløde 9%

100 g kaviar

*

A. Opløs gæren i lunkent mælk.

Rør mel, æggeblomme og salt i.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

B. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Skyl dilden og hak den.

C. Varm 1 spsk olie op og kom små toppe dej på, tryk dem flade.

Vend dem, når de er gyldenbrune.

Bag 16 blinis på denne måde.

D. Fordel de varme blinis på 4 tallerkener, læg syrnet fløde og kaviar på og drys dild over.

Pr portion 1553/371 kJ/kcal. 13 g protein. 24 g fedt. 24 g kulhydrat. 2 g fibre

 

Madopskrift billede

Ægte kaviar er ikke billige, men kan "strækkes" med finthakket purløg.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AspargescocktailEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• New style sashimi og Sabu teshokuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blæksprutte, farseretFriske blæksprutter fås friskest i Danmark, da vi fanger talløse, men eksporterer de...
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os