Logo

Blomkål, marokkansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre ret med blomkål lavet på marokkansk maner. Retten laves blandt andet med gulerødder, spidskommen og hvidløg. God og let forret. Velbekomme.

 

2 Personer

1 lille blomkålshoved
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk orangeblomster-vand
4 spsk olivenolie
spidskommenpulver
paprika
salt

Skil blomkålen i buketter.
Skræl gullerødderne og riv dem groft.
Hak hvidløget.
Bland en knivspids spidskommen, lidt paprika, hvidløg citronsaft og salt med orangeblomster-vandet.
Tilføj olien og rør godt.
Server grønsagerne med marinaden for sig.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mac ØstersEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado i frisk salatLet, sprød og frisk forret fyldt med avocadosmag
• Oste- og lakse salatEn elegant frokost- eller forret som ikke er besværlig at lave. Hvis du bruger den som...
• Kirsebær-chokoladetrifliHar du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en rigtig lækkerbisken
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os