Logo

Blomkål, marokkansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre ret med blomkål lavet på marokkansk maner. Retten laves blandt andet med gulerødder, spidskommen og hvidløg. God og let forret. Velbekomme.

 

2 Personer

1 lille blomkålshoved
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk orangeblomster-vand
4 spsk olivenolie
spidskommenpulver
paprika
salt

Skil blomkålen i buketter.
Skræl gullerødderne og riv dem groft.
Hak hvidløget.
Bland en knivspids spidskommen, lidt paprika, hvidløg citronsaft og salt med orangeblomster-vandet.
Tilføj olien og rør godt.
Server grønsagerne med marinaden for sig.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kæmperejer med østerssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Økologisk laksHyldeblomstvinaigrette, lune beder, stikkelsbær, samt krydderurteolie, rogn og blomkål
• Laksetatar til toastbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og passionsfrugtkage i glasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!